Monday, 9 May 2016

DMS FOUNDATION

Xperlu nk mekap tebal2... Dgn foundation ‪#‎DMS‬ simple mudah senang cepat siap+hasil setanding mereka yg ber "makeup"
✅ Mesra solat
✅ Instant glowing
✅ Tak melekit
✅ Tak perlukan remover
✅ perlindungan uv
✅ Boleh blend 2 foundation dlm 1 masa



JOM JOIN AGEN DMS

JOM KITA JANA INCOME ONLINE
TIADA ALASAN UNTUK BERJAYA
TIADA YG MUDAH DALAM DUNIA INI JIKA NAK MAJU
BERMINAT WHATSAPP 010 5667288



Belilah dan berurusanlah dengan pengedar sah dengan pemegang kad keahlian dms360.

Sudah ada produk fake seumpama dms di luar sana.

Peluang menjadi pengedar dan dropship juga dibuka.

Mari bersama-sama jana pendapatan secara online sahaja.

PENGENALAN DMS


Alhamdulillah. Produk keluaran dms360 sudah semakin dikenali sejak kemunculan produk kami di media, majalah dan surat khabar. Sebenarnya dms360 telah pun menjadi sebutan dan fenomena sejak 2 tahun yang lepas. Mungkin juga strategi cifu kita dengan memperkenalkan dms360 melalui medium pengiklanan facebook dan instagram.

Kenapa tidak membuat secara offline? Dengan meletakkan produk dms di kedai-kedai jamu atau kosmetik?

Jawapan:

Ini kerana kami amat mengutamakan kecantikan wajah anda. Tugas kami bukan sahaja menjual dan mempromosikan produk dms tetapi sebagai penasihat anda.

Apa masalah kulit yang anda hadapi?
Apa masalah yang ingin kalian atasi?
Bagaimana menggunakan produk kecantikan dms360, cermin seri dan glowing speed?
Apa patut anda lakukan jika berlaku healing crisis selepas menggunakan dms?

Maka semua persoalan ini anda tidak akan dapat jika anda beli di kedai. Kebiasaan bila kita beli, bayar dan pergi. tiada hubungan kan? Penjual pula hanya sekadar menjual tanpa mengambil berat masalah yang anda hadapi.

Walaupun ada kekurangan dari segi mendapatkan produk dms melalui agen-agen sah dms. Namun, kecantikan anda adalah tanggungjawab kami dan anda juga. Betul ke betul? (Senyum.. )

Nak cantik, nak miliki kulit wajah yang sihat maka pakar kecantikan kalian haruslah tahu membantu anda sehingga anda mendapat seperti yang anda idamkan.

Jika dms sudah berjaya mengatasi masalah kulit saya sendiri, masakan tidak anda?

PERBEZAAN ANTARA SET SKINCARE DMS

Pilih mana berkenan darling!

Perbezaan :
DMS360 : RM139
* dari ekstrak honey dew + kolagen + alga.
* Beratnya : sabun 30g , krim 20g
* Spf 25.
* Jimat sehingga 2-3 bulan pggunaan.

CERMIN SERI : RM120
* Dari ektrak mutiara dan diamond
* Beratnya: sabun 30g , krim 20g.
* spf 30.
* Jimat sehingga 2-3 bulan penggunaan.

GLOWING SPEED : RM169.00
* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45
* Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan.


Tips pemilihan ya.
Jika anda tanya saya yang mana terbaik, harus saya katakan glowing speed 24k gold.

Ada kolagen + arbutin agen pencerah yang tinggi + 24k gold dan size berkali ganda dari dms360 dan cermin seri. Juga spf45.

Bayangkan krim keluaran dms ni besar tau. Harga pula bawah RM 150, mana mahu jumpa saiz sebegini dengan ramuan semulajadi dan tanpa bahan kimia sehingga penggunaan super jimat.

Terutama krim malam, bagi saiz 20g mampu bertahan sehingga 4-5 bulan, inikan pula saiz glowing speed 30g. Berbaloi sangatkan?

Nak tambah serum  sangat digalakkan tapi pakai set asas glowing speed 24k gold sahaja dah sangat berkesan tau. Cuma tambah foundation untuk efek lebih cantik dan suka bermake up.

Jangan risau, produk dms ni halal, mesra wuduk dan sangat mudah dicuci walau tanpa sabun pencuci.

Jangan segan nak cantik!

Perbezaan set asas keluaran dms
Cermin seri (packaging lama)
Dms360 (packaging lama)
Perbezaan saiz yang amat ketara glowing speed 24k gold dan dms

PAKEJ MENARIK

Harga Mengikut Pakej






Harga adalah seperti yang telah tertera di setiap produk. Set asas DMS360, glowing speed24k gold dan Cermin Seri semuanya boleh dicampurkan.



Berminat untuk memiliki set asas DMS360, Glowing Speed 24k gold atau Cermin seri? Juga pakej-pakej yang telah kami sediakan buat anda?



** Mencegah lebih baik dari merawat, jika kalian sudah merasai kulit tidak cantik dan sihat seperti dulu. Rawatlah ia kerana wajah ini perlu sentiasa dibelai. Belai dan jagalah seperti anda sayangi diri anda, wajah yang cantik dan sihat bukanlah bererti anda harus mempunyai muka yang dipanggil "cantik" tetapi kulit yang sihat tanpa sebarang masalah seperti jeragat, jerawat, liang pori-pori besar ataupun kelihatan lebih tua daripada usia. Tingkatkan keyakinan diri bersama suami dan keluarga sebagai seorang wanita yang menghargai kecantikan wajah, in shaa Allah orang lain pasti senang bersama anda. Apa yang menentukan kesihatan dan keadaan kulit kita sekarang adalah tindakan anda. 

SET SKINCARE

Set Asas Skincare





Terdapat 3 set asas skincare iaitu:-

1. DMS360 atau dikenali sebagai Dermaxsuperskin 360 - RM 139/set

2. Cermin Seri (produk terbaru) - RM 120/set 

3. Glowing Speed 24k Gold (produk terbaru) - RM 169/set



Keterangan produk


1. 1x krim siang dms360, cermin seri (20g), glowing speed (30g)

2. 1x krim malam dms360, cermin seri (20g), glowing speed (30g)

3. 1x sabun pencuci (35g) - Sabun DMS360 Honeydew Collagen, Sabun Cermin Seri Berlian dan Ekstrak Mutiara (RM 40/seketul), sabun glowing speed (RM55/seketul)









sabun honeydew collagen - set asas DMS360 





sabun mutiara - set asas cermin seri 



Set Tambahan Skincare


Kami memiliki produk tambahan lain yang boleh anda gabungkan bersama set asas DMS360, Glowing speed 24k gold dan Cermin Seri.


Foundation DMS

1. 4d Foundation (RM 80)

2. 5d Foundation (RM 100)

3. Hybrid CC Foundation (RM 100)

4. Diamond Foundation (RM 80)




Apa keistimewaan setiap foundation kami dan yang mana satu sesuai buat anda?



Apa keistimewaan setiap foundation kami dan yang mana satu sesuai buat anda??

Foundation paling top ialah 4D foundation mungkin kerana harganya mampu milik iaitu pada harga RM 80 sahaja, wajah anda akan kelihatan seperti pinkish...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Ketiga-tiga foundation iaitu 4D, 5D dan HYBRID CC ialah pilihan yang sesuai untuk semua jenis kulit, bertindak sebagai make up based dan berupaya merawat masalah kulit pada masa sama...

Jika anda mahukan foundation yang menjadikan wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, boleh cuba 4D foundation...

Pengguna menggunakan 4D foundation - lebih natural, pinkish dan tidak nampak seperti memakai alas bedak..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Manakala 5D foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit glowing maka foundation ini sesuai untuk anda..๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Hybrid CC foundation pula ialah mereka yang sukakan berselfie, heavy make up serta selalu terdedah pada cahaya matahari dan inginkan wajah kekal tidak berminyak. Ia memberikan impak lebih glowing ketika berpeluh dan cantik apabila bergambar. Hybrid juga merupakan salah satu top produk kami...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Diamond foundation pula biasanya menjadi pilihan apabila anda selalu menghadiri night event dan inginkan bling pada wajah anda. Pasti ramai terpukau akan wajah asli anda tetapi tetap tampil natural, glowing dan gebu..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰




Foundation paling top ialah 4d foundation mungkin kerana harganya mampu milik iaitu pada harga RM 80 sahaja, wajah anda akan kelihatan seperti pinkish.




Ketiga-tiga foundation iaitu 4D, 5D dan hybrid CC ialah pilihan yang sesuai untuk semua jenis kulit, bertindak sebagai make up based dan berupaya merawat masalah kulit pada masa sama.


Jika anda mahukan foundation yang menjadikan wajah lebih pinkish seperti memakai blusher tetapi masih tampak natural, boleh cuba 4D DMS foundation. 







Pengguna menggunakan 4d DMS foundation - lebih natural, pinkish dan tidak nampak seperti memakai alas bedak =) 



Manakala 5D DMS foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit glowing maka foundation ini sesuai untuk anda. 


Jom tukar bedak compact pd foundation 5d..
Foundation 5D Cream DMS360
๐Ÿ’„sgt bagus sbb bole melembap sehingga 8jam
๐Ÿ’„5D express effect
๐Ÿ’„Anti rekahan
๐Ÿ’„Anti kilau
๐Ÿ’„Anti pigmentasi
๐Ÿ’„UV protection SPF50
๐Ÿ’„Memutihkan & kaya dgn vitamin C & E
๐Ÿ’„Tidak melekit












Hybrid CC foundation pula ialah mereka yang sukakan berselfie, heavy make up serta selalu terdedah pada cahaya matahari dan inginkan wajah kekal tidak berminyak. Ia memberikan impak lebih glowing ketika berpeluh dan cantik apabila bergambar. Hybrid juga merupakan salah satu top produk kami. 







Diamond foundation pula biasanya menjadi pilihan apabila anda selalu menghadiri night event dan inginkan bling pada wajah anda. Pasti ramai terpukau akan wajah asli anda tetapi tetap tampil natural, glowing dan gebu.












Serum 


Penggunaan serum adalah amat digalakkan sebagai tambahan kepada set asas anda:-


Kalau pakai SET ASAS mana2 produk DMS 360 memang tak sah kalau tak pakai serum!
๐Ÿ‘‰๐ŸปApakah serum????
๐Ÿ‘‰๐ŸปBagaimana memakai SERUM???
๐Ÿ‘‰๐ŸปKenapa kena pakai SERUM???
★★Serum adalah cairan yang mempunyai zarah lebih kecil dari pelembab. Oleh itu serum amat cepat meresap ke dalam kulit dan memberi lebih cepat kesan pada kulit berbanding pelembab (moisturizer).
★★Dengan menggunakan serum kulit anda akan selembut dan selicin kulit bayi.
★★Serum dipakai selepas toner dan sebelum pelembab. Tetapi dengan serum DMS 360 anda tidak perlukan toner dan pelembab kerana semuanya telah cukup dirangkumkan di dalam set DMS 360.
★★Jadi pakej hebat DMS 360 dan serum adalah set lengkap untuk anda mendapatkan kulit yg lembut, lembab, licin, anjal dan cerah sekata.
Betul uolls kalau tak pakai serum mcm tak lengkap jew...best je kat kulit...rse sejuk jew...mana nak dapat kan??? wasap lah ayang kite citer sikit...


Serum ini bertujuan merawat lebih jauh ke dalam kulit anda dan mengekalkan momentum kecantikan kulit dengan lebih lama. Kita bukan sahaja nak rawat luaran sahaja tau, tapi bawah kulit juga. Semoga pilihan-pilihan ini dapat membantu anda mendapatkan kulit yang lebih licin, bebas segala noda dan paling best ialah serum-serum ini sangat tahan lama!


1. Serum 360 glowing (Vitamin C) (30 ml) - RM 80
2. Serum superstemcell 360 - RM 120




Serum 360 glowing


Serum Superstemcell 360









Kelebihan Serum Stemcell 360 





Apa perbezaan dan kelebihan serum 360 ni ya?
Mari baca =)